• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Adidas - Dette må du vite

Adidas er et sportsmerke som har et bredt utvalg av klær til dame. De tilbyr både fritidsklær og treningsklær til ulik bruk og med ulike egenskaper. Vi sammenligner treningsklær som tights, joggebukser, trenings-BH, løpejakker og fleecejakker med lignende alternativer fra Famme. 

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Adidas, les mer om Adidas i Norge.

Adidas tights modeller

Adidas kompresjonstights 

Adidas tilbyr ulike tights med kompresjon. Som alternativ til Adidas sine kompresjonstights anbefaler vi disse kompresjonstightsene fra Famme. 

 

Tilsvarende Adidas kompresjonstightsAlternativ til Adidas kompresjonstights

 

Adidas vintertights

Som alternativ til Adidas sine vintertights anbefaler vi disse tightsene fra Famme. De har høyt liv med snøring, børstet innside og glatt stoff. Vintertightsen har også refleksdetaljer nederst på beinet, slik at du trygt kan ta løpeturen ute i mørket. 

Tilsvarende Adidas vintertightsTilsvarer blå Adidas vintertights

 

Adidas løpetights

Adidas tilbyr flere typer løpetights. Som alternativ til Adidas sine løpetights anbefaler vi disse tightsene fra Famme. 

Vortex tights 2 er den nye versjonen av vår beste seamless tights, og egner seg supert til løping da den har ekstra kompresjon og puster godt!

Tilsvarer løpetights fra AdidasTilsvarer Adidas løpetights

Adidas joggebukser

Adidas har et enormt utvalg av joggebukser. Som alternativ til Adidas joggebukser anbefaler vi å sjekke ut Famme sitt utvalg her, da vi har mange ulike modeller og farger. 

Tilsvarer Adidas joggebukse Tilsvarer Adidas joggebukse

 

Adidas Sports Bra

Adidas tilbyr ulike typer trenings-BH til dame. Vi sammenligner noen av modellene til Adidas med tilsvarende trenings-BH modeller fra Famme. 

Adidas sports bra med logo

Som alternativ til trenings-BH fra Adidas med logo, anbefaler vi high impact sports bra og Tone sports bra fra Famme. 

Adidas alternativ sports braTilsvarer Adidas sports bra med logo

Adidas camo sports bra

Som alternativ til Adidas trenigs-BH i camo-mønster, anbefaler vi Famme sin Camo Sports Bra. Denne kan matches med camo tights for en komplett look!
Tilsvarer adidas camo sports braCamo tights

Adidas jakker

Adidas løpejakke

Som alternativ til løpejakker fra Adidas, anbefaler vi denne fra Famme. Jakken er lett og pustende, har to lommer og en avtagbar hette. 

Alternativ til Adidas løpejakkeAlternativ til Adidas løpejakke

Adidas fleecejakke

Som alternativ til svart fleecejakke fra Adidas, anbefaler vi denne teddyjakken fra Famme. 

Tilsvarer Adidas fleecejakkeAlternativ til Adidas fleecejakke

Rabattkode på Adidas

Rabatt på Adidas kan fås via ulike kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden deres eller under kampanjer. Det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt 

Du kan se på hjemmesiden til Adidas om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, da gjerne på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å gå inn på tag feeden til Adidas. Da ser man på de siste postene om noen deler en rabattkode. De nyeste postene har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Adidas via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Adidas har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men her kan man søke på  Google: "rabattkode" "Adidas" "blog". Så filtrer man på dato og finner de nyeste rabattkodene. 

Adidas i Norge

Adidas salg og outlet

Adidas har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger via SMS.

Adidas frakt og levering

Adidas tilbyr gratis frakt ved kjøp over 250 NOK. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.  

Adidas toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Adidas.

Adidas treningsklær og rabattkode i Norge