• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

Bergans - Alternativer

Bergans er en norsk produsent av ryggsekker, tur- og fritidsklær, telt og annet turutstyr, med røtter tilbake til 1908. Siden starten har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv. I dag er Bergans of Norway en ledende aktør innen utvikling av funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning.

Vi har samlet våre beste Famme alternativer til Bergans sine produkter i denne artikkelen. I likhet med Bergans er også Famme et norskt klesmerke, som selger treningsklær, turklær, hverdagsklær og loungewear. Sjekk ut noen av våre alternativer til Bergans her.

Bergans Jakker

Jakkene til Bergans er slitesterke med topp funksjon og komfort. Vi har samlet våre beste alternativer til Bergans sine turjakker her.

LETTO V2 3L W JACKET

Bergans sin Letto V2 3L W Jacket kan minne mye om Famme sin Pace Rain Jacket. En lett og teknisk 2-lags skalljakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff. Dette er en vanntett jakke som tåler ekstremt regnvær, grunnet vannsøylen på 10,000 mm. Regnjakken har strategisk plasserte ventilasjons-glidelåser under armene som lar luft strømme ut og inn. Glidelåsene er vanntette og jakken har flere refleksdetaljer.

Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grå - Famme Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Rosa - Famme

 

 

Bergans sin Flya Insulated Lady Jacket minner en god del om Famme sin Celine Rain Jacket. En allsidig regnjakke med funksjon og komfort. Beskytter mot vær og vind, fungerer som en skalljakke. Denne jakken er laget av pustende materiale med mekanisk stretch og DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. 
Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Svart - Famme Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grønn - Famme

Bergans Turbukser

Bergans har et stort utvalg av turbukser for dame. Her finner du de beste alternativene vi har til Bergans sine turbukser.

FJORDA TREKKING HYBRID W PANTS

Famme sin Field Slacks kan likne en del på Bergans sin Fjorda Trekking Hybrid W Pants. Denne turbuksen er robust, komfortabel og er klar til å bli med på nye eventyr! Vi har kombinert elastisk Cordura som er vevd i Sverige med kontrast-paneler av vokset bomull fra Storbrittania. Kontrast-panelene er vannavstøtende. Utebuksen er elastisk og meget holdbar. Fjellbuksen er en "limited edition" turbukse i toppsjiktet.

Field Slacks - Turbukser for dame - Rød - Famme Field Slacks - Turbukser for dame - Beige - Famme

 

SLINGSBY LT SOFTSHELL W PANTS

Famme sin Fly DWR Pants er et godt alternativ til Bergans sin Slingsby LT Softshell W Pants. En utrolig lett og allsidig turbukse. Den er komfortabel å reise med, på lange turer og hele året. DWR står for Durable Water Resistent. Det betyr at buksen er vanntett. Stoffet er i tillegg stretchy og tynt. Buksen tar lite plass og er praktisk på reise. Både på flyet eller i kofferten. Turbuksen har flere glidelåslommer, strikk i livet og en ton-i-ton refleks-logo.

Fly DWR Pants - bukser for dame - Lilla - Famme
Fly DWR Pants - bukser for dame - Svart - Famme

Bergans Shorts

Bergans sine turshortser er lette, hurtigtørkende og gir deg god bevegelsesfrihet når man er i aktivitet. Vi har funnet frem vårt beste Bergans alternativ fra Famme. 

Bergans sin Cecilie Flex Shorts likner en god del på Famme sin Move Shorts. En turshorts laget for full bevegelsesfrihet. Stoffet er lett, elastisk og slitesterkt. I tillegg er shortsen vanntett med DWR membran (Durable Water Resistent). Shortsen har glidelåslommer og ton-i-ton refleks-logo.

Move Shorts - shorts for dame - Svart - Famme - High waist Move Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - Seamless

Bergans Overdeler

Bergans har overdeler til dame for alle årets sesonger. Alt fra lette og komfortable t-skjorter i både økologisk bomull. Se våre beste alternativer til Bergans sine her. 

FLØYEN W TOP

Bergans sin Fløyen W Top minner en del om Famme sin Refine Tank Top. En lett seamless singlet til dame. Laget i et mykt og behagelig materiale som puster og tørker raskt. Stoffet legger seg fint på kroppen og toppen har en lekker passform. Sjekk t-skjorten i samme stoff, Refine T-Shirt. 

Refine Tank Top - Tank top for dame - Lilla - FammeRefine Tank Top - Tank top for dame - Rød - Famme

Famme sin Wonderland Crewneck er et godt alternativ til Bergans sin Oslo Urban Comfy Sweater Unisex. Genseren er laget av 100% bomull, og fås i kremhvit og sort, kan kombineres med alle underdeler vi har. Se også vår matchende joggebukse for det komplette lounge antrekket.

Wonderland Crewneck - Genser for dame - Rød - Famme Wonderland Crewneck - Genser for dame - Grå - Famme

Bergans Toll

Du er ikke tollavgifter ved bestilling på nettsiden til Bergans. Se Famme sitt utvalg av treningsklær her.

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Back to blog