• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Casall Tights

Casall er dedikert til å produsere klær designet med trening i fokus, men målgruppen deres er både sportsutøvere og hverdagslige brukere. I sortimentet deres selger de forskjellige varianter av tightser, jakker, bukser og ulike tilbehør. Produktene varierer basert på bruksområdene deres, men det er hovedsakelig sport og trening de har fokusert på.

Famme tilbyr flere tilsvarende produkter som Casall sportswear og også med konkurransedyktige priser! Du kan finne mer info om rabattkodene og vilkårene deres om du følger disse linkene

Under vil vi sammenligne de tilsvarende produktene vi har opp mot Casalls produkter.

Casalls produkter

Tights 

Sculpture 2.0 High Waist Tights er deres bestselger innen tights

Det her er bestselgeren deres innen treningstights og kommer med en sculpting-effekt som vil si at den er formgivende. Den har en tape detalj som går langs sidene av tightsen og har lett, tørker raskt og bruker resirkulert materiale. 

Her på Famme finner du et stort utvalg av tightser som gir den samme formgivende effekten med ulike tekniske egenskaper, som høyt liv, squat proof (ikke gjennomsiktig), seamless og en rekke andre kule ting.

Tightsen vi mener kan være en god konkurrent mot bestselgeren deres er Shine Tights som kommer med lomme, pustende effekt, fine detaljer og bred linning slik at den ikke faller ned under trening. En annen tights er vår Scrunch Seamless Leggings som er en sømløs variant av vår scrunch tights, den er formgivende, har høyt liv, squat proof og puster.

 

Treningstights

Casalls utvalg av treningstights er stort. De produserer tights til både trening, yoga og løping. Egenskapene deres kommer ulikt, men som oftest squat proof, høyt liv og pustende.

Treningstightsene deres kan skilles mellom sculpting og tights egnet til yoga. Hos Famme finner du et tilsvarende utvalg av tights egnet til både trening og yoga, og ofte til nedsatte priser. Ta en titt på vår Seamless kolleksjon, Scrunch kolleksjon og hele treningstights kolleksjonen.

 

Løpetights

Løpetightsene til Casall er deres mest tekniske tights. De skal være produsert slik at den gir mye støtte og fukttransportering gjennom intense økter. De pleier å ha lomme og refleks. Vi har flotte løpetights som dekker behovene som kan oppstå når du vil flytte trening utendørs. 

Løpetights med lomme og tekniske detaljer

 

Treningsoverdeler

Casall har et stort utvalg av ulike modeller og farger innen treningsoverdeler, og også kategorier som sports bh-er, t-skjorter og singlets. Prisene deres varierer, men de er ofte på den mer dyre siden når det kommer til overdelene deres. Her hos Famme finner du et godt utvalg av forskjellige treningsoverdeler, om du så er på utkikk etter sports bh-er, t-skjorter, langermede t-skjorter og tank-tops

langermet treningstopp i stretchy, tettsittende og teknisk materiale  Seamless sports bh med medium hold og innlegg som kan tas ut

Rabattkode på Casall

Rabatt på Casall kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Casall

Du kan se på hjemmesiden til Casall om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Casall

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Casall. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Casall via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Casall har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Casall" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Black friday hos Casall

Casall kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Casall i Norge

Retur

Retur kan gjøres via Casall sine hjemmesider. Retur kostnadene deres er 5 euro, hvis pakken er stor (over 20kg) er det 50 euro. Det kan også variere da de selger klærne gjennom andre sider også. Men retur til utlandet er alltid mer komplisert på grunn av toll og lenger avstand, ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det her.

Levering

Casall har standard levering til pick-up point gjennom posten, men de har gratis frakt over 100 euro, og fra 5 euro for ordre under 100 euro. 50 Euro for store pakker over 20kg. Viktig å nevne at, om pakken er større enn 20 kg, så er det ikke gratis frakt. 

Dette kan også variere da de selger klærne gjennom andre sider som Zalando og lignende, så kostnader og vilkår rundt levering er opp til hvor man har bestilt det fra.

Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.

Casall salg og outlet

Casall har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Casall toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Casall. Men returer kan være mer problematiske fordi man trenger tolldokumenter og masse styr for å sende tingene i retur om man må bytte eller returnere. Det kan igjen variere på grunn av at de også selger klær gjennom andre sider som Zalando og lignende. 

Casall treningsklær og rabattkode i Norge