• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Devold - Ullundertøy, treningsklær og rabattkoder

Devold er et norsk merke som produserer kvalitetsklær med ull som råmateriale. De tilbyr hovedsakelig bare ullklær, og er godt kjente for sitt ullundertøy og tidløse strikkegensere. Famme tilbyr også ullundertøy og andre ullklær til svært konkurransedyktige priser. 

Vi ser på deres ullundertøy, ullsokker og andre typer klær med ulike egenskaper fra Devold.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Devold her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Devold, les mer om Devold i Norge.

Devold ullundertøy

Devold har produsert ullprodukter i over 160 år og tilbyr et stor utvalg av ullundertøy. Deres populære produkter er laget med naturlige merinoullfibre for optimal komfort. Ullundertøyets egenskaper gjør dem til de perfektene plaggene til tur og utendørsaktiviteter, da de isolerer godt og transporterer fuktighet. 

Et godt alternativ til Devold sitt ullundertøy er Famme sin Wool Knit LS genser Wool Knit Leggings i nydelig merinoull. Dette settet føles silkemykt på huden uten å klø, lukte elle krølle seg.

Alternativ til Devold ullundertøy i svartAlternativ til Devold ullundertøy i mørk rød
Dersom du er på utkikk etter en komfortabel ullgenser med høy hals anbefaler vi Famme sin Zip Up Wool Knit. Denne er også i nydelig merinoull, og kommer i fargen Blå/Beige. 
Ullgenser med høy hals i merinoullUllgenser med høy hals i merinoull

 

Devold superundertøy

Devold tilbyr ikke superundertøy. Hos Famme tilbyr vi denne nydelige treningsgenseren i elastisk, isolerende og lett stoff. Perfekt som innerste lag på kjølige dager. 

Nydelig superundertøy genserNydelig superundertøy genser

Devold ullsokker

Devold sine mest populære sokker er Running Merino Ankle Socks. Dette er ankelsokker med 48% merinoull utviklet for løping. Famme tilbyr et svært godt alternativ til disse sokkene til en mye bedre pris. Våre 2-Pack Svarte Wool Knit Ankle Sokker inneholder hele 57% merinoull og er perfekte til trening.

Ankelsokker i deilig merinoull

Disse kommer også i en lengre variant!

Ullsokker i merinoull lengre variant

For ekstra kalde dager anbefaler vi disse Raggsokkene fra Famme. Disse er laget av 95% norsk ull fra Sandnes garn, og er perfekte for et kaldt, rått og vått klima. Perfekte for lange turer i fjellet eller til å slappe av hjemme.

 

Raggsokker til ekstra kalde dagerRaggsokker i norsk ull

 

Devold tights

Om du er på utkikk etter en vintertights til kalde dager anbefaler vi Light Thermal Leggings fra Famme. Denne treningstightsen har en børstet innside og er perfekt for høst- og vintervær. Tightsen har høyt liv, snøring rundt livet og en jevn og fin overflate.

Vintertights i svartAlternativ til Devold tights

 

Rabattkode på Devold

Rabatt på Devold kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Devold

Du kan se på hjemmesiden til Devold om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Devold

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Devold. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Devold via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Devold har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Devold" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Devold i Norge

Devold salg og outlet

Devold har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Devold toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Devold.

Devold treningsklær og rabattkode i Norge