• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

ECHT - Alternativer i Norge

Echt ble etablert i Australia i 2014 og er et merke som spesialiserer seg på å tilby kvalitets treningstøy til en rimeligere pris. Deres produkter er kreative, originale og nøye tenkt gjennom, der de ønsker å skape klær kombinert av mote, komfort og kvalitet. 

I denne artikkelen tar vi for oss noen av de mest populære klærne fra Echt og sammenligner dem med utvalgte produkter fra vårt sortiment. 

Du kan finne alt av treningstøy vi anbefaler som alternativ til Echt her.

 

ECHT tights

Echt har et stort utvalgt av design, men er mest kjent for sin Arise Scrunch Leggings, da den gikk viralt på TikTok. Siden har de vokst som et brand og tar for det meste i bruk influensere i sin markedsføringsstrategi. Klærne blir produsert i Melbourne, Australia og selger klær i over 50 land, inkludert Norge. 

Arise Scrunch leggings

Dette er deres bestselgende tights, tightsen er seamless i front og har en V-formet søm og scrunch på rumpa som gir en løftende effekt. Tightsen har et høyt liv som sitter tett på kroppen, er fleksibel og flatterende. Denne tightsen kan sammenlignes med vår Acid Scrunch Leggings. Dette er en treningstights med mange av de samme kvalitetene som Arise tightsen har, den er sømløs, høy i livet og komplimenter kroppen, noe som gjør den praktisk på intensive treningsøkter.  

 

Arise Scrunch Shorts

Arise Scrunch Shorts er shorts-versjonen av Arise Scrunch leggings og passer supert for deg som foretrekker shorts på trening eller på en varm sommerdag. Trenings shortsen har de samme kvalitetene som tightsen. Shortsen er tilgjengelig i en lang og i en sykkelshorts versjon, noe som gjør den praktisk for styrketrening, løping, dansing og hvilken som helst sport du foretrekker. Vi anbefaler treningsshorts for dame Adapt scrunchie shorts som et alternativ. Denne shortsen er designet for komfort, er seamless og passer til en rekke treningsformer, der den er flatterende og sklir ikke opp under treningsøkten. 

 

Beverley Joggers

Echt selger også en rekke joggebukser, de er designet for hviledager, men kan også brukes under LISS (lav intensitet økt). Produktet har høyt liv, er tettsittende og materialet er av bomull. Vi har valgt ut Fit Joggers som et alternativ, da den har et høyt liv som forsikrer deg om at den sitter behagelig og på plass, materialet er 95% bomull og 5% elastane og er tettsittende. Bruk den på vei til treningssenteret, over en shorts i mens du varmer opp, på tur eller i sofaen. 

 

ECHT Range Leggings V2

Echt Range Leggings V2 er en tynn tights som føles ut som "second skin", og er designet for at du skal kunne bevege deg problemfritt enten om du trener yoga eller danser. Tightsen er ikke sømløs, men det er ikke uten grunn til at dette er en av bestselgerne hos Echt. Tightsen har et høyt liv, V-form på rumpa, lomme og er laget av et fuktavvisende materiale som gjør den passelig for enhver treningsøkt. Famme tilbyr en liknende tynn kompresjonstights som sitter godt på kroppen, har høyt liv, sømmer som former rumpa og er en tights med lomme som kommer utmerket med på løpeturen. Tightsen har god stretch og heter Ella Compression tights.

 

Echt Sportsbra 

På enhver treningsøkt kommer en god sports-BH godt med. Disse sports-bh´ene har et pent design, samtidig som at de har god støtte og er designet for å sitte tett inntil kroppen på intense treningsøkter. Famme har et rekke utvalg av sports-bh med fine design og god kvalitet som du kan finne her

Arise Epic Sportsbra

 

Vi anbefaler Energy sports bra som har høy support, er justerbar og innlegg som kan fjernes om ønskelig. 

Arise Key Sportsbra

 

Vi kan anbefale Adapt scrunchie sports bra som er en sports-BH med avtagbare innlegg og justerbare stropper slik at du kan bruke den på den måten som er mest behagelig for deg. 

 

Relaterte merker

 

 

 

 

 

 

 

ECHT - Alternativer i Norge
Back to blog