• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

Fabletics - Norske alternativer

Fabletics er et amerikansk activewear merke etablert i 2013. Fabletics har som visjon å produsere treningsklær av høy kvalitet til overkommelige priser. Merket startet med produksjon av treningsklær til dame, men har i senere tid begynt å produsere treningsklær til menn også. 

Vi har sammenliknet bestselgerne til Fabletics for å finne gode norske alternativer til deres treningsklær. Sjekk ut Famme sine beste alternativer til Fabletics her.

Fabletics Tights

Fabletics har tights som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Tightsene til Fabletics finner du i flere ulike farger og mønstre. Her har vi samlet noen av de beste tights alternativene vi har til Fabletics sine.


Oasis High-Waisted Legging

Fabletics sin Oasis High-Waisted Legging minner mye om Famme sin Techna Tights. Vår første og mest populære tights med lomme. Treningstightsen har to lommer på hver sin side slik at du kan separere mobil, nøkler og bankkort når du løper eller trener styrke. Tightsen er squat-proof, har strategisk plasserte sømmer med et høyt liv og bred linning. Det sørger for at tightsen sitter godt rundt livet. Stoffet transporterer fuktighet og ser fint ut på alle størrelser og kroppstyper. Sjekk også ut vår praktiske shorts med lommer for varmere dager.

Techna Tights - tights for dame - Svart - Famme - kompresjonstights Techna Tights - tights for dame - Blå - Famme - Ikke gjennomsiktig

 


On-The-Go High-Waisted Legging

Fabletics sin On-The-Go High-Waisted Legging kan minne en god del om Famme sin Suave Tights. Stoffet har en børstet overflate og innside som gjør at tightsen vil føles ekstra myk og behagelig. Treningstightsen er høy i livet, har en bred linning, refleksdetaljer og to lommer til mobiltelefon. En utrolig god og fin tights å bruke på trening. Egner seg godt til styrketrening, løping eller yoga.

Suave Tights - tights for dame - Hvit - Famme - SømløsSuave Tights - tights for dame - Svart - Famme - løpetights

Fabletics Topper

Fabletics har trenignstopper som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Her har vi samlet noen av de beste treningstopp alternativene vi har til Fabletics sine.

Phoenix Lite Racerback Tank

Fabletics sin Phoenix Lite Racerback Tank kan minne mye om Famme sin Tech Tank Top. Denne treningstoppen er lett, elastisk og transporterer fuktighet effektivt. Toppen er laget med IONIC+, et eksklusivt garn med sølv som hindrer bakterievekst og vondt lukt. Det sørger for at du holder deg fresh før, under og etter trening. Du vil ha mer glede av plagget over lenger tid. Toppen har seamless teksturer som sørger for bedre ventilasjon og et lekkert feminint design.

Tech Tank Top - Treningstopp for dame - Grønn - FammeTech Tank Top - Treningstopp for dame - Lilla - Famme

 

Blake Cropped Short-Sleeve Tee

Famme sin Cropped Stretch T-Shirt kan minne en god del om Fabletics sin Blake Cropped Short-Sleeve Tee. Enten du skal nå nye nivåer på treningsstudioet eller slappe av hjemme, så gir Cropped Stretch T-shirt deg all den komforten du trenger med sitt elastiske og myke stoff. Den stilige og avslappende looken går med alt, fra joggebukser og tightser til jeans.

Cropped Stretch T-Shirt - t-skjorte for dame - Grønn - FammeCropped Stretch T-Shirt - t-skjorte for dame - Grå - Famme

Fabletics Shorts

Fabletics har shorts som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Her har vi samlet noen av de beste shorts alternativene vi har til Fabletics sine.

Oasis High-Waisted Short

Fabletics sin Oasis High-Waisted Shorts likner en heldel på Famme sin Pocket Gym Shorts. Kort treningsshorts med to store og praktiske lommer på hver sin side. Shortsen har et høyt liv med bred linning slik at den plasserer seg flatterende på enhver kroppsfasong. Løpeshortsen er fukttransporterende, noe som gjør den behagelig å trene i, enten om det er styrketrening eller løpetrening.

Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Blå - Famme - High waistPocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist

Breathe Run Shorts

Fabletics sin Breathe Run Shorts kan minne mye om Famme sin Pace Running Shorts. La løpeshorten booste din energi til nye høyder, med sin lette vekt, komfortable høye liv og stilfulle design. Treningsshorten har en innershorts slik at den ikke har innsyn, og sitter løst i yttershortsen slik at du har maks bevegelighet og komfort under løpeturen.

Pace Running Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist Pace Running Shorts - shorts for dame - Lilla - Famme - Seamless

 

Back to blog