• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + alltid gratis frakt

  Hos Famme får du fri frakt på de nye turklærne dine! Du velger mellom Posten, Helthjem eller levering samme dag med Porterbuddy!

 • Stort utvalg av turklær til dame til en rimelig pris. Famme tilbyr jakker, turshorts, turbukser, ullundertøy og hodeplagg.

  Best på turklær

  Famme tilbyr et bredt utvalg av turklær. Vi har jakker, turbukser, turshorts, ullundertøy, hodeplagg og mye mer! Vi har det perfekte turtøyet til deg som vil ha gode klær utendørs.

 • Klær til all slags vær

  Vi har et stort sortiment når det kommer til klær som tåler vind, regn og kulde. Hos Famme finner du skalljakker, regnjakker, ulljakker, fleecejakker og mye mer til en rimelig pris.

Perfekte turklær for damer

Kari Traa - Ullundertøy, treningsklær og rabattkode

Famme tilbyr flere lignende produkter som Kari Traa til konkurranse dyktige priser. Vi har sportsklær til dame i forskjellige varianter og stiler, samtidig tilbyr vi også ullundertøy og superundertøy i spreke farger. 

Kari Traa tilbyr mange fargerike sportsklær til jenter. De er kjent for å ha et gøyalt mønster og tydelige sømmer. Vi ser på deres ullundertøy, treningstights og andre tightser til bruk både innendørs og utendørs - med ulike egenskaper fra Kari Traa. 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Kari Traa her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Kari Traa, les mer om Kari Traa i Norge.

Alternativ til Kari Traa ullundertøy

Kari Traa er kjent for sitt mønstrete ullundertøydesign. Deres ullundertøy er blitt svært populært gjennom årene, og deres mest populære mønster er Rose. Ullundertøy regulerer kroppstemperaturen til et komfortabelt nivå, og virker svalende på varme dager og varmeisolerende på kalde dager. Ulla absorberer fuktigheten, så om man enten svetter eller det begynner å regne, trekker ulla fuktigheten til seg, men likevel klarer å isolere varmen. 

Fun fact: Ull kan holde opp til 30% av sin egen vekt i fuktighet og fremdeles føles tørr. 

I tillegg er ull selvrensende, og man trenger stort sett kun å henge ullplaggene opp til lufting - som gjør dem perfekte til å ha med på tur i skogen eller telttur. Ullundertøyets pusteegenskaper gjør dem godt egnet til å være aktiv i, uten at det blir ubehagelig, og forhindrer klamhet. 

Vi har deilig ullundertøy i tynn merinoull og vi kan anbefale denne ulltrøyen, og denne ullbuksen, som alternativ til Kari Traa sine. Ullsettet er laget av nydelig merinoull og har dermed god komfort, og føles silkemyk på huden. Samtidig er de godt isolert, transporterer fuktighet samtidig som det verken klør, lukter eller krøller seg. 

Ullundertøy tilsvarende Kari TraaUllsett i merinoull

 

Alternativ til Kari Traa Louise tights

Denne tightsen er stretchy og gir god ventilasjon med god bevegelsesfrihet. Den har flatterende ergonomiske linjer som gir den et atletisk utseende. Utseendet på denne tightsen kan minne om vår Techna Running tights. Denne tightsen har i likhet med Louise tightsen, et atletisk utseende - sømmene på tightsen vår er strategisk plassert som gir en sporty effekt. I likhet med Kari Traa sine tightser, transporterer vår tights fuktighet og den er godt egnet til alle kroppsfasonger. 

 

Løpetights med lommeBlå løpetights med atletisk design

I tillegg har vi et større utvalg av tightser, slik at du kan finne din favoritt. Vi har mange forskjellige seamless tightser og scrunch tightser. 

Alternativ Kari Traa Vintertights

På vinteren kan det fort bli kaldt, og Kari Traa har mye utvalg når det kommer til sportsklær til sesonger. De har et rikelig utvalg av tights som kan brukes på vinteren. En av våre vintertights som har en tilsvarende effekt er Light Termal Leggings. Denne treningstightsen passer perfekt for høst og vinter da den har en børstet innside som gjør den godt egnet til utendørstreningDen varme tightsen har også refleksdetaljer nederst på benet, som gjør at du trygt kan løpe og gå i mørket. Refleksdetaljene er ton-i-ton (samme farge som stoffet).

Sort vintertights til utendørstreningBlå foret treningstights

 

Alternativ til Kari Traa tights med farger

Kari Traa er kjent for å bruke mange fine farger og fargekombinasjoner på sine plagg. Vi har et stort utvalg av tightser i både forskjellige stiler, passformer og farger. Vi er sikre på at du kommer til å elske din Famme tights - her er noen av våre anbefalinger av våre produkter som kan ligne Kari Traa sine. 

Blå tights

Nesten alle tightsene til Kari Traa finnes i blå. Det er en flatterende farge som passer til alle, og den kan både være lys og feminin, men også mørkere uten å være svart. Som alternativ til Kari Traa sine blå tights anbefaler vi disse tightsene.

blå kompresjonstightsblå seamlesstights blå tights egnet til løping

Grønn tights

Grønn er også en farge som er godt brukt hos Kari Traa. Deres fargekombinasjoner er populære og det ikke uten grunn. Mange av de mest populære tightsene hos Kari Traa finnes i en grønn farge. Som alternativ til Kari Traa sine grønne tights anbefaler vi disse tightsene. I tillegg har vi en svært populær camo tights.

grønn seamless tightsgrønn camo tightsgrønn seamless kompresjonstights

Rød tights

Rød er en svært feminin farge, og man kommer seg ikke langt unna den om man handler hos Kari Traa. Rød er en farge som kommer igjen og igjen, og fargen dukker opp i store deler av utvalget deres, enten om det er en søm eller hele plagget. Som alternativ til Kari Traa sine røde tights anbefaler vi disse tightsene.

rød tights med optimal komfortrød ribbet tightsrød kompresjonstights

Kari Traa tights

Kari Traa tights med høyt liv

En av Kari Traas besteselgende tightser er en tights med høyt liv. Det er deres Julie Highwaist Tights, som er en behagelig tights som er egnet uansett treningsmiljø. Tights med høyt liv er perfekt for enhver look, og ser fantastisk ut med en crop top. 

Som alternativ til Kari Traa sin Julie Highwaist tights, anbefaler vi en av disse tightsene. Tightsene er av høy kvalitet og er slitesterke, de er derfor perfekt for enhver treningsøkt. 

beige tights med høyt livsvart tights med høyt livblå seamless tigths med høyt liv

 

Tights med lomme

Kari Traa har et utvalg av tights med lommer. Som både er vanlig tights og turtights. Det er ikke rart da en tights med lomme kommer godt med i deres utvalg av turklær for jenter. Som alternativ til Kari Traa sine Tights med lomme anbefaler vi disse tightsene.

blå løpetights med lommehvit og grå tights med lommerød tights med lomme

Kari Traa Turbukse

Kari Traa har også et utvalg av turklær og turbukser. Både lette og slitesterke plagg som passer til både korte og lange turer. Deres mest populære bukse er Sanne turbukse og har et klassisk tofarget designSom alternativ til Kari Traa sine turbukser, anbefaler vi vår Field Slack turbukse til dame. Dette er en turbukse med høyt liv som er lett og stretchy i stoffet, slik at den vil følge dine naturlige former perfekt. 
Alternativ rød turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretchAlternativ blå turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretchAlternativ mørk blå turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretch

Rabattkode på Kari Traa

Rabatt på Kari Traa kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Kari Traa

Du kan se på hjemmesiden til Kari Traa om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Kari Traa

Til tider deles det ut rabattkoder via influencere gjennom Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Kari Traa. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Kari Traa via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Kari Traa har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Kari Traa" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Black Friday hos Kari Traa

Kari Traa kjører rabatter og tilbud på produktene sine under Black FridayFamme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Kari Traa Retur

Retur av Kari Traa sine produkter kan du lese om på deres hjemmesider. Ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.  

Kari Traa erfaringer og reviews

Kari Traa har generelt gode reviews og mange anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, og greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Hvis man sammenligner kvalitet og pris er det klart at man kan få bedre vilkår og løsninger hos andre norske merker. 

Kari Traa Levering

Kari Traa pakker og sender innen 1-2 dager etter bestilling, og de har en beregnet leveringstid på 3-5 dager i Norden. De bruker PostNord til å sende i Norge, Bring i Skandinavia og UPS i Europa. Vi i famme tilbyr rask levering, med standardlevering på 1-4 virkedager. I tillegg tilbyr vi å levere produkter samme dag med Porterbuddy, dersom du bestiller før 12:00. I tillegg til Porterbuddy har vi levering med Bring og Helthjem. Du kan derfor velge helt fritt om du ønsker å hente pakken din på et postsenter eller om du vil ha den levert helt hjem i egen postkasse

Les mer om våre løsninger for frakt her. 

Salg og outlet

Kari Traa har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Vi tilbyr alltid billige priser på alle våre varer, både tights, ullundertøy, turklær og andre produkter. Vi tilbyr nå en super rabattkode for deg, slik at du kan prøve våre produkter trygt og billig. 

NYKUNDE15 gir -15% på fullprisvarer

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Kari Traa. Vi har heller ikke toll hos Famme, slik at du kan handle trygt og billig.

For mer informasjon om våre tjenester og løsnigner, kontakt oss gjerne.

 

Kari Traa treningsklær, ullundertøy og sportsklær | Bruk rabattkode | Fri frakt og tollfritt