• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

LNDR i Norge - Treningsklær og rabattkoder

LNDR tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra LNDR.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra LNDR her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos LNDR, les mer om LNDR i Norge.

LNDR Treningstights

LNDR har mange forskjellige tights, enten man tenker på løpetights eller tights til styrketrening, tights med søm eller seamless tights. Når det gjelder LNDR's treningstights med søm har Famme et godt utvalg av slike tightser. For eksempel, en av våre beste tightser med søm er vår Techna Tights, som kan sammenlignes med LNDR tights.

treningstights til dame
Techna tightsen med søm egner seg perfekt til all slags aktivitet, enten det er løping eller styrke, da den har høy kompresjon og praktiske lommer. 
En annen tights med søm som vi kan anbefale som ligner på LNDR sine treningstights er vår Essential Tights
treningstights til dame som ligner på LNDR
Dette er en kjempegod og holdbar treningstights tilsvarende de man finner hos LNDR. Essential tightsen er av ekstremt god kvalitet til en utmerket pris, og har blitt en rask favoritt hos mange. 

LNDR Seamless tights

Seamless tights har blitt svært populært. Hos Famme får du tilsvarende seamless tights som man finner hos LNDR, til en utrolig rimelig pris. Kvaliteten hos Famme er like god og det er et stort utvalg seamless tightser å velge mellom, så man finner garantert en å klikke med seg hjem. For eksempel er vår Vortex Tights 2 en kjempegod seamless tights tilsvarende de man finner hos LNDR: 

svart treningstights til dame
En annen seamless tights vi kan anbefale som ligner på de fra LNDR er Elevate Wave Leggings: 
seamless treningstights til dame
Denne seamless treningstightsen er ekstremt flatterende til kroppen og har shaping-effekt. Dette blir en ny favoritt!

LNDR Tights med lomme

LNDR har også treningstightser med lomme. Man kan finne tilsvarende treningstightser med lomme hos Famme, som for eksempel vår Tie Dye Leggings: 

treningstights med lomme tilsvarende LNDR
Denne treningstightsen med lomme er utrolig praktisk å bruke på trening da den har to lommer som gir god plass. De største mobiltelefonene får plass i disse lommene. Stoffet transporterer fukt og er svært elastisk. 

LNDR Sports-bh

LNDR har også et utvalg av sports-bher. Hos Famme kan du få et tilsvarende utvalg av sports-bher, som for eksempel vår Support Sports Bra

sports-bh til dame
Dette er en kjempegod sports-bh som gir god støtte under treningen. Sports-bhen er også av mykt og elastisk kvalitet. 
Vi har også Wonder Sports Bra
sports bra tilsvarende LNDR
Denne sports-bhen er sømløs med teknisk materiale. Dette er en perfekt sports-bh som kan brukes til lav-intensitetstrening. 

LNDR Gensere

Som alternativ til LNDR sine gensere anbefaler vi Chunky Knit Sweater

hvit strikkegenser til dame
Dette er verdens mykeste strikkegenser til dame og passer perfekt nå som det er høst.
Ellers anbefaler vi vår ZipUp Cotton Knit genser: 
grå genser til dame

 Dette er en veldig stylish og elegant genser som passer perfekt til høsten 2021. Denne kan man style med svarte bukser blant annet, som vist på bildet ovenfor. 

LNDR Treningstopper

Som alternativ til LNDR sine treningstopper kan vi anbefaler vår Essential Long Sleeve genser

langermet treningstopp til dame

 Beige er en av de fineste fargene man kan velge generelt, men også spesielt til høsten. Dette er en treningstopp av kjempegod kvalitet og som egner seg til mange ulike typer trening. 

Vi kan også anbefale Power Seamless Top:

treningstopp til dame

Denne treningstoppen til dame har blitt stor favoritt blant Famme-kunder. Den holder seg på plass under hele treningen og er av god og elastisk kvalitet. Stoffet transporterer fukt. 

LNDR Treningsjakker

Som alternativ til LNDR sine treningsjakker kan vi anbefale vår Wonder Stretch Jacket:  

svart treningsjakke til dame
Denne treningsjakken egner seg perfekt til all slags trening man kan finne på utendørs når det er litt kjøligere ute, spesielt om høsten. Dette er den ultimate løpejakken som er laget av utrolig mye komfort og velvære, og som har praktiske lommer til å holde alt av småsaker man har med seg på trening. 
Tilsvarende treningsjakke som de hos LNDR kan man finne i vår Powerstretch Jacket
treningsjakke til dame

LNDR T-skjorter

Som alternativ til LNDR sine t-skjorter kan vi anbefale: Chill Short Sleeve Tee

tskjorte til dame

 En annen favoritt er Suvin Luxury T-shirt

tskjorte til dame tilsvarende LNDR

 

LNDR Joggebukser

Som alternativ til LNDR sine Joggers anbefaler vi joggebuksene: 

Suave Jogger

svart joggebukse til dame

Dette er kanskje den mykeste joggebuksen til dame. Dette er must-have joggebuksen til når man skal ha chillekvelder hjemme, og er av utrolig god kvalitet til en bra pris. 

Fit Jogger

joggebukse til dame

Denne joggebuksen er slim fit og gir god bevegelighet. På grunn av detaljene og stoffet er denne joggebuksen til dame stilig og behagelig samtidig. 

Rabattkode på LNDR

Rabatt på LNDR kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt LNDR

Du kan se på hjemmesiden til LNDR om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram LNDR

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til LNDR. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på LNDR via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at LNDR har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "LNDR" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

LNDR i Norge

LNDR salg og outlet

LNDR har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

LNDR toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra LNDR.

LNDR treningsklær og rabattkode i Norge