• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Myprotein

Myprotein tilbyr ulike tights. Vi ser på seamless tights hos Myprotein og viser tilsvarende seamless tights man kan finne hos Famme til en rimelig og god pris.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Myprotein her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Myprotein, les mer om Myprotein i Norge.

Myprotein selger for det meste proteinpulver og kosttilskudd, og lite tights. Hos Famme har man det største utvalget av treningstights, enten man ønsker seg seamless tights eller scrunch tights. Her har vi laget en guide av de ulike seamless tightsene man kan få tilsvarende hos Famme. 

Myprotein seamless tights

Myprotein har et utvalg av treningstights men selger for det meste sømløse, eller seamless tights, som er en stor favoritt hos mange. Famme har et kjempestort utvalg av ulike seamless tights, og som ligner på de man finner hos Myprotein. Det beste og fineste utvalget av seamless tights finner du her. 

For eksempel kan vi anbefale vår Vortex Tights 2 seamless tights

svart seamless tights til dame
Dette er en av bestselgerne hos Famme når det gjelder seamless tights. Denne tightsen har høyt liv, er squat proof og sitter flatterende på kroppen. I tillegg gir den ekstremt god bevegelighet og kan matches med mye. 
Ellers, en annen seamless tights som ligner på de hos Myprotein som man kan finne hos Famme er Elevate Wave Leggings: 
seamless tights til dame
Disse treningstightsene til dame er en storfavoritt blant kunder, da den har en god shapingeffekt og sitter flatterende på kroppen. Det som gjør denne seamless treningstightsen så utmerket er at den egner seg til mange forskjellige typer trening, som for eksempel styrketrening eller løpetrening. Til og med yoga er en aktivitet som denne tightsen egner seg godt til. 
En annen seamless tights som gir god kontroll under treningen er Ribbed Seamless Tights: 
sømløs tights til dame som myprotein
Denne tightsen har høyt liv, er lett å bevege seg i og har hold-in effekt, noe som gjør den til en god favoritt. 

En annen utmerket seamless tights som man kan finne hos Famme som er tilsvarende de man finner hos Myprotein er Tone Leggings: 

 

Denne er en superfin blå treningstights som ligner på de fargerike seamless tightsene man kan få hos Myprotein. Det som gjør denne tightsen til en favoritt er at den er flatterende på alle de riktige områdene, og den holder seg godt. I tillegg egner den seg godt til både løping og styrke da den sitter godt rundt livet. 

En annen fargerik seamless tights lik de hos Myprotein er vår røde Fleek Leggings: 

rød treningstights til dame
Denne tightsen er svært myk og elastisk, samtidig som den er squat proof og transporterer fukt svært effektivt. I tillegg har den høyt liv og har gode pustende egenskaper. 

Som alternativ til Myprotein sine seamless Camo tights anbefaler vi disse tightsene.

En av bestselgerne til Famme innenfor seamless camo tights er denne grå Camo Tights: 

camo tights tilsvarende myprotein
Denne tightsen er både stilig og svært komfortabel, og er en av de beste seamless camotightsene på markedet akkurat nå. Det har et stilig design som vil desidert se bra ut på trening. 
Ellers kan vi anbefale Scrunch Camo Leggings, om man ønsker en sømløs tights med scrunch: 
scrunch tights med camomønster
Scrunch tights er en stor favoritt. Den er svært flatterende og sitter bra på rumpa, samtidig som det sømløse designet gir god bevegelighet når man trener. 

Som alternativ til Myprotein sine seamless kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene.

En god seamless kompresjonstights hos Famme til en utmerket pris er Techna Tights

svart kompresjonstights til dame
Denne tightsen egner seg godt til både styrketrening og løping. Det som gjør denne tightsen så bra er at den er teknisk designet med din gode prestasjon og komfort i tankene. Velvære er i fokus, og denne tightsen er også svært praktisk å bruke på trening da den har to romslige lommer. 
En annen god seamless tights med kompresjon vi kan anbefale er Ella kompresjonstights:
kompresjonstights tilsvarende myprotein

Denne tightsen har høyt liv, har god bevegelighet, og er svært elastisk. Den har lomme som gir god plass til stor mobil og selve tightsen har hold-in effekt. 

Rabattkode på Myprotein

Rabatt på Myprotein kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Myprotein

Du kan se på hjemmesiden til Myprotein om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Myprotein

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Myprotein. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Myprotein via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Myprotein har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Myprotein" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Myprotein i Norge

Myprotein salg og outlet

Myprotein har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Myprotein treningsklær og rabattkode i Norge