• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Sweaty Betty - dette må du vite!

Sweaty Betty er et amerikansk merke med stort fokus på hvor viktig det er å både ta vare på kroppen og planeten. Plaggene deres er derfor laget fra ansvarlige materialer og resirkulerte flasker. Sweaty Betty tilbyr flere ulike plagg, hvor vi i hovedsak ser på løpetights, gym leggings, tights med lomme, yoga, jakker og loungewear med ulike egenskaper fra merket.

 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Sweaty betty her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Sweaty betty, les mer om Sweaty betty i Norge.

 

Sweaty Betty Tights

Sweaty Betty leggings består for det meste av løpetights og gym leggings, og er gjerne utstyrt med funksjonelle lommer slik at man kan få med seg mobil og nøkler på turen. Famme tilbyr flere tilsvarende tightser med mange av de samme egenskapene fra Sweaty Betty sine leggings.

Som alternativ til Sweaty betty sine Tights anbefaler vi disse tightsene.

Blå Sweaty Betty running leggings alternativ  Grå Sweaty Betty running leggings alternativ med lommer  Svart Sweaty Betty gym leggings alternativ

 

Sweaty Betty Yoga

Sweaty Betty tilbyr også seamless yoga klær. Disse plaggene er laget for maksimal komfort og bevegelsesevne, og er derfor godt likt av de fleste. På grunn av sin myke passform brukes yogaklær like gjerne på trening som hjemme på sofaen. Kolleksjonen deres består blant annet av yoga pants, yoga bra og yoga tops

Som alternativ til Sweaty Betty sine Yoga klær anbefaler vi disse plaggene.

Svart Sweaty Betty Yoga top alternativ i seamless  Hvit Sweaty Betty Yoga top longsleeve i seamless  Grønn Sweaty Betty Yoga leggings alternativ i seamless  

  

Sweaty Betty Jacket

Sweaty Betty sin jakke kolleksjon består av flere plagg til ulike anledninger. Blant utvalget finnes det løpejakker, gym jakker og vanntette jakker som tilsvarer Famme sine. 

Som alternativ til Sweaty Betty sine jakker anbefaler vi disse jakkene.

Blå Sweaty Betty running jacket alternativ  Svart Sweaty Betty power gym jacket alternativ  Blå Sweaty Betty waterproof jacket alternativ

 

Sweaty Betty Loungewear

Når det kommer til loungewear tilbyr Sweaty Betty flere stilrene og komfortable plagg. Blant disse er essentials hoody, essentials sweatshirt og essentials trousers, koseklær som er essensielle for ethvert klesskap. 

Som alternativ til Sweaty Betty sitt loungewear anbefaler vi disse koseklærne.

Grå Sweaty Betty essentials sweatshirt alternativ  Grå Sweaty Betty essentials taper trousers alternativ  Svart Sweaty Betty essentials hoody alternativ

 

 

Rabattkode på Sweaty betty

Rabatt på Sweaty betty kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Sweaty betty

Du kan se på hjemmesiden til Sweaty betty om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Sweaty betty

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Sweaty betty. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Sweaty betty via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Sweaty betty har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Sweaty betty" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Sweaty betty i Norge

Sweaty betty salg og outlet

Sweaty betty har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Sweaty betty toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Sweaty betty.

Sweaty betty treningsklær og rabattkode i Norge