• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + alltid gratis frakt

  Hos Famme får du fri frakt på de nye turklærne dine! Du velger mellom Posten, Helthjem eller levering samme dag med Porterbuddy!

 • Stort utvalg av turklær til dame til en rimelig pris. Famme tilbyr jakker, turshorts, turbukser, ullundertøy og hodeplagg.

  Best på turklær

  Famme tilbyr et bredt utvalg av turklær. Vi har jakker, turbukser, turshorts, ullundertøy, hodeplagg og mye mer! Vi har det perfekte turtøyet til deg som vil ha gode klær utendørs.

 • Klær til all slags vær

  Vi har et stort sortiment når det kommer til klær som tåler vind, regn og kulde. Hos Famme finner du skalljakker, regnjakker, ulljakker, fleecejakker og mye mer til en rimelig pris.

Perfekte turklær for damer

Swix i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Swix er en godt etablert merkevare i Norge og Norden. De er aller mest kjent for sine sportsklær, og særlig langrenn. Selskapet begynte i starten av 1940-tallet å produsere skismørning som skulle være vitenskapelig utprøvd. I 1996 satset de på å selge egen sportsbekledning, og i årene etter utvikler seg til å bli den merkevaren de er idag. Swix tilbyr mye ulike sportsklær både til langrenn, løping og andre aktiviteter. Deres treningstightser består av varme og vindtette tightser som kan brukes hele året. 

Swix tilbyr mange ulike tights. Vi ser på treningstights, løpetights, vintertights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Swix. I tillegg er de kjent for sitt superundertøy og store utvalg av langrennsklær.

Du kan finne info om rabattkodetreningstights fra Swix her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Swix, les mer om Swix i Norge.

 

Swix superundertøy

Deres RaceX superundertøy er kåret til best i test, og er for mange en favoritt. Dette superundertøyet fungerer til trening utendørs som blant annet langrenn og løping. Swix genseren kan også brukes ved trening innendørs dersom man har lav intensitetstrening. Superundertøyet er elastisk i stoffet, med et hurtigtørkende materiale. Famme har et godt alternativ til denne velkjente superundertøy trøya, som du kan finne her. Dette er en reserveringsvare. 

 

rød superundertøy genser hvit superundertøy genser

 

Swix ullundertøy

I tillegg til superundertøy har Swix også ullundertøy. Mange vet kanskje ikke at dette skiller seg fra superundertøy, om du også er usikker kan du lese mer om forskjellen mellom superundertøy og ullundertøy. Vi har et mykt og behagelig ullundertøysett i merinoull. Ullgenseren og ullbuksen kan enten matches eller brukes alene. For et komplett antrekk har vi også varme ullsokker.

Rødt ullundertøy Swix alternativ  Svart ullundertøy Swix alternativ
 

 

Swix Løpe- og langrennsbukse

Vi har flere ulike alternativ til Swix sine Løpetights og vi anbefaler disse tightsene. Blant deres treningsbukser er Focus warm tights og Focus wind tights populære produkt som egner seg godt til skiturer og en tilsvarende langrennstights er vår active pantsFritidsbuksen er laget for god kvalitet og er en lett og funksjonell skibukse med lommer, refleksdetaljer og snøring i livet. Ved bruk ute på kalde vintersdager anbefaler vi å kombinere langrennsbuksen med en varm og behagelig ullbukse.

Svart langrennstights Swix alternativ  Svart langrennsbukse Swix alternativ 

 

Swix langrennsjakke

Følgende har Swix flere jakker som egner seg godt til langrennsturer. Swix sin Evolution softshield jacket tilsvarer flere av våre jakker, blant alternativene anbefaler vi disse treningsjakkene! I utvalget kan du velge selv hvilken tykkelse og hva slags stoff du foretrekker. Jakkene er laget i topp kvalitet for god komfort.

Svart langrennsjakke Swix alternativ  Svart ull langrennsjakke Swix alternativ   Svart langrennsjakke Swix alternativ regnjakke

 

Swix tights

Vi har også et stort utvalg av treningstights til dame tilsvarende Swix sine. Blant disse kan du finne alt fra løpetights, seamless tights, scrunch tights og kompresjonstights. Her finner du blant annet tights med høyt liv, som er squatproof og har en god hold-in effekt.

Blå Swix tights alternativ  Svart Swix tights alternativ  Grønn Swix tights alternativ  

 

Swix Vintertights

Når dagene er kjølige er det godt med en tights som varmer. Løpeturer kan fort bli kalde på høsten og mot vinteren, og en vintertights vil øke komforten slik at du får en god økt uavhengig av kulden. Som alternativ til Swix sin vintertights Triac pro warm tights anbefaler vi disse tightsene. Blant disse er våre kunders favoritt light thermal leggings som har en børstet innside slik at den holder bedre på varmen. Denne passer perfekt både til løpeturer eller gåturer og er utstyrt med snøring i livet og fine refleksdetaljer

Svart warm tights, vintertights Swix alternativ  Blå vintertights Swix alternativ
Les mer om våre vintertights her!

 

Rabattkode på Swix

Rabatt på Swix kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

 

Studentrabatt Swix

Du kan se på hjemmesiden til Swix om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

 

Rabatt på instagram Swix

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Swix. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Swix via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Swix har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Swix" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Swix i Norge

Swix salg og outlet

Swix har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Swix toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Swix.

Swix treningsklær og rabattkode i Norge