• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

The North Face - Alternativer

The North Face ble i 1966 etablert av to fjellklatrere i USA. The North Face spesialiserer seg på funksjonelle sportsklær, sko og utstyr. De er kjent for sitt brede utvalg og for sin utmerkede kvalitet. I deres store utvalg av sportsklær så kan du finne klær til både damer, herrer og barn. Turgåere, fjellklatrere, maratonløpere og ekstremsportsutøvere sverger alle til The North Face. 

The North Face er et bra merke som har stort utvalg innen trening, turklær og utstyr, vi ser her på en del produkter vi mener er gode alternativer og som du kan få raskt levert med fri frakt. Blant annet har vi skalljakker, turbukser, sko og tights, som passer perfekt til uteaktiviteter. Se alle våre alternativer til The North Face her.

The North Face Jakker

Jakkene til The North Face har ofte smarte detaljer i form av lommer, hetter og glidelåser. Deres funksjonelle jakker gir god beskyttelse mot vær og vind. Vi har her funnet frem de beste alternativene vi har til de ulike The North Face jakkene. 

Women’s Antora Jacket

The North Face sin Antora Jacket kan minne en del om Famme sin Pace Rain Jacket. Pace Rain Jacket er en teknisk 2-lags regnjakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff som gir deg god komfort. Dette er en vanntett jakke som tåler ekstremt regnvær, grunnet vannsøylen på 10,000 mm. Glidelåsene er vanntette og jakken har flere refleks detaljer. Denne jakken passer perfekt til fjelltur, eller som hverdags jakke på regnfylte dager. 

Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grå - Famme Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Rosa - Famme

The North Face jakken Alta Vista Jacket likner en del på Famme sin Celine Rain Jacket. En allsidig regnjakke med funksjon og komfort. Beskytter mot vær og vind, fungerer som en skalljakke. Jakken er laget av pustende materiale med mekanisk stretch og DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. C0-kjemien er vegetabilsk basert, fluorfri og bærekraftig. Perfekt til regnværsdager. 
Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Svart - Famme Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grønn - Famme

Women’s Printed Multi-Color Osito Jacket

Famme sin Ripstop Sherpa Jacket likner en del på The North Face sin Printed Multi-Color Osito Jacket. Ripstop Sherpa jakken er en luksuriøs sherpa teddy jakke laget av Thermolite®. Stoffet er unikt fordi det er elastisk og komfortabelt på begge sider. Utsiden har en fin tekstur mot vær og vind, innsiden er myk fleece som er komfortabel direkte mot huden. Denne fine fleecejakken er varm og praktisk.

Ripstop Sherpa Jacket - Jakke for dame - Grå - Famme Ripstop Sherpa Jacket

 

The North Face Turbukser

Turbuksene til The North Face gir deg god bevegelsesfrihet. Famme sine turbukser gir også maksimalt med bevegelsesfrihet, er funksjonelle og kan enkelt kombineres med ullundertøy ved kjøligere vær. 

Women’s Paramount Convertible Mid-Rise Pant

The North Face buksen Paramount Convertible Mid-Rise Pant likner en hel del på Famme sin Celine Trekking Pants. En turshorts og turbukse i ett, laget av deilig teknisk materiale. Elastisk og pustende stoff, praktiske glidelåslommer til telefon, lommebok og nøkler, belte for å stramme rundt livet og mulighet for å gjøre om buksen til shorts når du måtte ønske. Fin passform og allsidig med gode muligheter for justeringer. Bruk buksen på lange, kjølige toppturer eller på en kort og rolig søndagstur i varmen.

Celine Trekking Pants - bukser for dame - Rosa - Famme Celine Trekking Pants - bukser for dame - Svart - Famme

Famme sin Field Slack Pants kan likne litt på en blanding av The North Face sin Bridgeway Pant og Aboutaday Pants. Denne turbuksen er elastisk og meget holdbar. Vi har kombinert elastisk Cordura som er vevd i Sverige med kontrast-paneler av vokset bomull fra Storbrittania. Kontrast-panelene er vannavstøtende.  

Field Slacks - Turbukser for dame - Rød - Famme Field Slacks - Turbukser for dame - Grå - Famme

 

The North Face Shorts

Shortsene til The North Face er ofte praktisk utstyrt med lommer. Vi har her funnet frem våre Famme shortser som tilsvarer The North Face sine.

The North Face shortsen Never Stop Wearing Shorts kan minne mye om Famme sin Move shorts. Turshortsen er laget med full bevegelsesfrihet. Utforsk naturen enten du vil gå langt, løpe eller klatre. Stoffet er lett, elastisk og slitesterkt. I tillegg er shortsen vanntett med DWR membran (Durable Water Resistent).

Move Shorts - shorts for dame - Svart - Famme - High waist Move Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - Seamless

 

The North Face sin Movmynt 5" Tight Short kan likne litt på Famme sin Pocket Gym Shorts. Shortsen har et høyt liv med bred linning slik at den plasserer seg flatterende på enhver kroppsfasong. Løpeshortsen er fukttransporterende, noe som gjør den behagelig å trene i, enten om det er styrketrening eller løpetrening. Shortsen har to store og praktiske lommer på hver sin side.

Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - Seamless Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist

The North Face Tilbehør

The North Face selger diverse tilbehør som er perfekt til fjelltur, klatretur eller bare til hverdags. Vi har samlet våre beste alternativer noe av The North Face sitt tilbehør her.

The North Face sin Norm Beanie Unisex lue kan minne mye om Famme sin Knitted Beanie. Denne luen er en must-have på kalde dager. Med sitt enkle og stilrene design, passer Knitted Beanie med alt, fra skinnjakker og kåper til parkaser og friluftsklær. Den holder deg varm og god, samtidig som den gir deg mye edge og stil. Ta den med deg overalt, enten du skal rusle i byen eller dra til fjells.

Knitted Beanie - Lue for dame - Beige - Famme Knitted Beanie - Lue for dame - Svart - Famme

The North Face sin Norm Hat Unisex caps kan likne en del på Famme sin Emblem Caps. En behagelig, klassisk caps med brodert Famme-logo i front. Capsen kommer i One Size, men har en regulerbar reim bak for å justere størrelsen. Beskytt huden din mot UV stråling og øynene mot sterkt sollys. 

Emblem Caps - Caps for dame - Grå - Famme Emblem Caps - Caps for dame - Beige - Famme

The North Face Toll

Du kan bli underlagt ekstra tollavgifter ved bestilling på nettsiden til The North Face. Famme sine bestillinger sendes derimot fra Norge, uten tollavgifter. Se Famme sitt utvalg av treningsklær her.

Les mer om alternativer til andre merker her:

Back to blog