Shaping tights til dame

Shaping tights

Med uendelige alternativer innenfor treningstights kan det være vanskelig å vite hvor en skal begynne. Vi har alle forskjellige preferanser når det gjelder passform og funksjoner. Noen ønsker en tettsittende tights, mens andre er på utkikk etter en løsere passform. Mye avhenger av hvilken setting treningstightsen skal benyttes til. Her introduseres du til Shaping tights.

Les mer om seamless treningstights
Les mer om scrunch treningstights
Les om vår komplette tights guide.

Hva er shaping tights?

I hovedsak så forklarer «shaping» godt hvilken tights du ender opp med å kjøpe. Kort sagt så er dette en modell som strammer lårene, midjen, magen og hoften, samtidig som den gir et løft i rumpen. Shaping tightsen gir enhver person den perfekte feminin silhuett, selv under tettsittende klær. Med maksimal komfort, uten bekostning av funksjon.

Tights-modellene har en ekstra høy midje. Det vil si at du kan bruke tightsene med bare en sports-bh eller Crop top. Med svette absorberende stoff kan du jobbe på i treningssenteret, da tightsen presterer bedre for deg. Med enkelt og minimalistisk design kan du bruke tightsen på trening og som hverdagsleggings.

Vårt utvalg 

Elevate vortex leggings er våre bestselgere treningstights. Dette er ikke for uten grunn heller. Med flotte farger som kan kombineres med det meste, og en tights som gir maksimal komfort under hver omstendighet, uten å gå på bekostningen av funksjonen eller plagget. På bakgrunn av etterspørselen har vi utviklet Elevate vortex leggings vol. 2. Forskjellen mellom treningstightsen er at vol.2 er litt tykkere i stoffet, sammenlignet med original versjonen. Begge shaping tightsene er squat-proof, med et midje bånd som ikke sklir ned under noen øvelser. 

Seamless shaping tights Sømløs legging med shaping effektSømløs shaping leggings med kompresjon

 

Et annet alternativ innenfor shaping treningstights er Elevate wave leggings. Med den samme passform og funksjonen som nevnt ovenfor i vortex-modellen. Hovedforskjellen mellom vortex og wave er at wave har noe mer shaping effekt grunnet strategisk plassering av design, dvs. tjukkere linjer i stoffet for shaping og up-lifting av rumpen. I likhet med vortex har wave en versjon vol.2 med mer kompresjon og hold. 

Seamless tights med shaping effektSvart shaping tights til dameElevate leggings vol.2 til dame

 

Scrunch tights er et annet alternativ vi har. Våres Adapt Scrunchie Tights er en seamless tights som fremhever de feminine kurvene og former rumpa. Det unike designet gir gir rumpa et "løft" og "shaping effect".

seamless scrunchie tights med shaping effektseamless scrunchie tights med shaping effektseamless scrunchie tights med shaping effekt

 

Et siste alternativ hos oss er seamless tights med kontur rundt rumpa. Tone Leggings er en seamless tights som er god og holdbar. Dette er en veldig populær tights som kan sees overalt på blant annet instagram. 

tone leggings, seamless, høy liv, holdbar, kontur rundt rumpatone leggings, seamless, høy liv, holdbar, kontur rundt rumpa, gråtone leggings, seamless, høy liv, holdbar, kontur rundt rumpa, beige