Løpesko som fungerer perfekt som gode tursko til dame

Beste tursko

Det å gå på tur er noe mange kanskje tar for gitt uten å vite de rekke fordelene man får av å gjøre det. NHI skriver at det å gå på tur regelmessig, gir tilsvarende helsefordeler som de som jevnlig drar på løpeturer. Om det så er en løype i skogen, i tørt terreng eller en tur rundt i nabolaget - ta deg en tur ut med vår allsidige joggesko!

 

Tur i skogen

Om du skal en tur ut i skogen, må du være varsom med hvordan terrenget er. Mer lavterskel terreng hvor det ikke er særlig gjørmete, vått og glatt er joggeskoene perfekt å ta i bruk. Terrenget i skogen du tenker å løpe eller vandre lett i bør da være oversiktlig, ryddig og kanskje ha en sti du kan følge. Nå som vinteren nærmer seg og noen blir påvirket av vinterdepresjon, så er det ifølge britiske eksperter en løsning å ta seg turer i skogen. 

 

Lette joggesko som kan brukes som tursko  Hvite tursko til dame  svarte tursko til dame

Våre allsidige løpesko egner seg godt til det meste, og også skogsturer, så lenge det da ikke er vått og glatt. Om du trenger noe som kan motvirke vinterdepresjonen eller bare ønsker å ta lange turer i skogen, vil det da være en god idé å investere i skoene våre. Den vil opprettholde komforten og gi deg god støtte og demping gjennom hele turen.

Om du har klart å grise til skoene våre, så kan du ro deg ned med tanken om at skoene kan vaskes og det er fullt mulig å vaske våre sko i vaskemaskinen. Ta ut lissene og innleggssålen og sett vaskemaskinen på 30 grader med lav sentrifugering. De hvite skoene er laget slik at de bevarer hvit-fargen lenger.

Du kan også ta en titt på artikkelen vi har om hvordan du skal vaske ulike typer sko!

Turer langs tørt terreng

Her er skoene våre ideelt å ta i bruk. Når man skal løpe langs tørt terreng er våre løpesko et godt valg. Den tekniske siden av løpeskoene gjør det slik at de kan motvirke de ulike utfordringene som kan påvirke kroppen på en negativ måte overtid. Harde flater som betong der god demping er nødvendig, lange turer hvor skoene våre skinner fordi den har en drop på 10mm og har myk støtte rundt ankelen og hælen

 

Løpeskoene egner seg da godt som tursko som vist i videoen over, på grunn av de mangfoldige fordelene den drar med seg. Om det har seg slik at du kanskje har lyst til å bruke den til vanlig trening, så kan du ta en titt på artikkelen vår om hvordan å finne de riktige skoene til trening

Sko til både trening og jobb

Våre sko er gode joggesko til turgåing, løping ute i terreng, løping inne på tredemølle og til hverdags. I tillegg til det så er våre joggesko perfekt til jobb. Gode jobbesko er veldig viktig i og med at man går mye hver dag, om du jobber som sykepleier, lagermedarbeider eller hva det skulle være. Skoene våre har god demping, gir god støtte som er viktig når man skal ha sko til både jobb og trening. 

Vi har en artikkel på sko til både jobb og trening som du kan lese her!