Topp 10 singlet for trening 2021

Topp 10 singlet for trening 2021

Selv om den stadig økende kulden tvinger på oss tykke strikkegensere og superundertøy, så vil treningen heldigvis alltid gi muligheter for å fortsette å bruke singlet og korte topper! Ganske deilig å trøste seg med at ikke alle sommerklærne trenger å bli dyttet helt bakerst inn i skapet så fort de gule bladene faller til bakken. 

I den anledning ønsker vi å presentere de beste singletene for trening på både høyt og lavt nivå. Slik at du kan holde på et lite snev av den deilige sommerfølelsen gjennom denne høst- og vintersesongen. Enten om det er på treningssenter, eller hjemme.

Les mer om hva som vurderes som sterke kriterier når man skal velge gode treningstopper her.

 

1. Seamless treningssinglet - Atlantic Tank Top 

Atlantic Tank Top er Famme sin bestselgende singlet med 5 av 5 stjerner basert på 40 reviews. Denne stoltheten er en seamless singlet med en lengre passform. En singlet laget av et elastisk stoff og designet med en åpen rygg for god ventilering under tunge økter. Toppen er derfor designet for å være perfekt til både høy og lav intensitetstrening. Dette er tidenes sport singlet for dame med sitt rene og klassiske utseende.

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit, grå, blå.  

Blå treningssinglet i seamless mesh-tekstur for god ventilasjon  Hvit treningssinglet i elastisk og fukttransporterende materiale

2. Mesh treningssinglet - Mesh Tank Top

Mesh Tank Top er en luftig singlet for dame. En singlet i løs passform, og med et lett og pustende stoff av Mesh. Denne treningstoppen er delvis cropped, som gjør den veldig behagelig å bruke under jogging/løping, yoga, og andre dag-til-dag aktiviteter. Multibruken til denne singleten gjør toppen til en av stor-favorittene hos våre kunder.

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit.

Svart trenings tank top i pustende og fukttransporterende mesh-stoff  Hvit treningssinglet i enkelt, rent og stilfult design

3. Klassisk treningssinglet - Gym Tank Top

Gym Tank Top er en enklere og plain workout singlet for dame. En singlet som er passende for alle bruksområder innen trening med sitt komfortable stoff. Innpakket i et sofistikert og stilfullt design. Treningstoppenes svar på Coco Chanel sin "Little Black Dress".

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit.

Svart treningstopp i komfortabelt stoff  Hvit treningsoverdel i sofistikert og stilig design til all type trening

4. Crop top treningssinglet - Element Tank Top

Element Tank Top er en crop top singlet for dame. Designet med en flatterende knute på midjen. Dette er en veldig komfortabel treningssinglet laget av Bomull og Rayon. En singlet med uendelige bruksmuligheter, alt fra løping, styrketrening, yoga, og dans. Til og med kun for å ta på seg noe enkelt, men samtidig noe som gjør en stor forskjell på antrekket ditt den dagen, og humøret kanskje? For se på deg da, så flott du hadde sett ut med denne herligheten av en topp! 

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit. 

Svart treningsoverdel cropped med knute på midten  Hvit cropped topp til yoga, løpetur eller hverdags

5. Treningssinglet med innebygget sport BH - Perform Tank Top

Perform Tank Top er en seamless singlet for dame med innebygget sport BH. En singlet laget av et elastisk og fukttransporterende stoff, som gjør nettopp denne toppen veldig komfortabel å bruke under en hvilken som helst treningsøkt. Sport BH'en har medium støtte og egner seg derfor godt til trening med lavt til medium intensitetsnivå En singlet perfekt for de av oss som føler det noen ganger kan være et ekstra tiltak med å få på seg en sport BH før alle de andre treningsklærne skal på, om man i det hele tatt finner en ren en i øyeblikket. Et oppriktig hverdagsproblem, som vi har løsningen for! 

Tilgjengelig i fargene: grønn, gul, rosa, svart.

Grønn seamless treningssinglet med innebygd sports-bh  Rosa treningstopp med minimale sømmer for god komfort

6. Pustende treningssinglet - Vent Tank Top

Vent Tank Top er en sport singlet med lang passform og åpen rygg for dame. En singlet laget av et pustende stoff som vil holde deg komfortabel, tørr, og trygg gjennom hele treningsøkten. Denne treningstoppen har i et enkelt, men sofistikert og stilfullt design med en åpen rygg. Ryggpartiet er i tillegg designet med et enda lettere og pustende Mesh stoff. Designet og materialene gjør denne singleten perfekt til alle treninger, aktiviteter, og anledninger.  

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit. 

Hvit treningsoverdel med pustende og fukttransporterende stoff  Svart treningsoverdel med sofistikert og stilfullt design

7. Treningssinglet med stropper - Strap Tank Top

Strap Tank Top er en myk og lett singlet for dame. En singlet med et elegant og stilig design hvor stroppene dekker over ryggpartiet. Singleten er laget av Modal som gjør toppen veldig myk, pustende, og komfortabel under treningen. Eller ved helt andre anledninger, for en slik singlet med et slikt fantastisk design har man absolutt lov til å vise seg frem i så ofte man faktisk kan! 

Tilgjengelig i fargene: svart. 

Svart treningsoverdel komfortabel i mykt og pustende stoff  Svart topp med mønstret rygg i unikt design

8. Ribbestrikket singlet - Knitted Tank Top

Knitted Tank Top er en strikket singlet i en blanding av Viscose og Nylon, som gir en enormt deilig komfort. Denne singleten gir en fantastisk flatterende passform. Toppen legger seg nydelig rundt dine naturlige former og resulterer i et rent, men stilfullt utseende. En singlet som kan brukes for trening både inne og ute, men egner seg nok best for å vises frem under aktivitet og trening utendørs denne høstsesongen. Om ikke for trening, så er denne ribbestrikkede singleten så fin at den burde absolutt brukes til ordinære hverdagsaktiviteter de dagene du ønske å føle deg enda mer fin (for det er du jo allerede!).

Tilgjengelig i fargene: beige, svart, blå.

Beige strikket topp i tettsittende passform  Blå tank top for en enkel og stilfull look

9. Seamless treningssinglet - Refine Tank Top

Refine Tank Top er en lang seamless singlet for dame i mykt og behagelig pustende materiale som tørker raskt. En singlet som legger seg strålende fint på kroppen og gir en deilig passform uten å gå på bekostning av komforten. Dette gjør denne treningstoppen perfekt til all type trening fra lavt til høyt intensitetsnivå. 

Tilgjengelig i fargene: svart, grå, hvit.

Svart treningstopp i lett og behagelig sømløst materiale  Grå treningsoverdel med fin passform som puster og tørker raskt

10. Sporty treningssinglet - Train Tank Top

Train Tank Top er en sporty singlet for dame. Stoffet denne treningstoppen er produsert av har pustende egenskaper, og elastisiteten av stoffet gir maksimal bevegelsesfrihet. En singlet med disse egenskapene gjør også dette produktet egnet for all type trening og aktivitet fra lav til høy intensitet.  

Tilgjengelig i fargene: svart. 

Svart treningstopp uten ermer med rund hals  Treningsoverdel med pustende egenskaper og maksimal bevegelsesfrihet